top of page

Schoonmaak

Trappenhuizen reinigen

Een trappenhuis is het visitekaartje van een gebouw. Daarom is het belangrijk om dit deel van een gebouw goed schoon te houden. Trappenhuizen worden snel stoffig en aangetast door binnengewaaid vuil. Ondanks dat ze veel en vaak gebruikt worden schiet de schoonmaak van dit gedeelte er nog wel eens bij in. Ook om bewoners en gebruikers zich thuis te laten voelen is het van belang om dit goed aan te pakken. Het schoonmaken van trappenhuizen is tevens belangrijk om slijtage en schade aan materialen en inventaris te voorkomen. ICP Services is hiervoor de juiste partner.

Trappenhuizen reinigen door ICP Services

ICP Services zorgt ervoor dat uw trappenhuis er altijd netjes en verzorgd uitziet. Met jarenlange ervaring weten wij precies waar het om gaat bij het schoonmaken van trappenhuizen van grote instellingen, bedrijven en panden. Vooral diverse woningcorporaties en VVE-beheerders maken veelal gebruik van onze schoonmaakservice voor trappenhuizen.

Bij het schoonmaken van uw trappenhuis wordt er altijd gedacht aan de inventarisatie. Voorafgaand wordt er bepaald wat, wanneer en hoe er wordt schoongemaakt. Voor een zo soepel mogelijke samenwerking krijgt u altijd een aanspreekpunt aangewezen waarbij u terecht kunt met al uw vragen of opmerkingen.

Andere mogelijkheden

Het schoonmaken van trappenhuizen is slechts een van de vele schoonmaakdiensten van ICP Services.

Daarnaast kunt u door ons ook uw kantoren laten reinigen , of de opleveringsschoonmaak door ons laten verzorgen.

Hier geven wij een perfecte service op maat gemaakt naar de wensen van de klant.

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze andere diensten.

bottom of page